Årets kuleste workshop

Vi eksperimentere med klær og teknologi ved bruk av Adafruit Flora and Arduino elektronikk

Sted: Marineholmen Makerspace, Thormøhlens Gate 41, 5006 Bergen 30 september kl 18.00 – 20.00

Har du lyst til å lage julegenser, kjole eller skjorte med blinkende lys og/eller julemusikk? Med Adafruit Flora eller Arduino sin elektronikk er det bare fantasien som setter grenser. Vi møtes i Marineholmen Makerspace sine lokaler noen søndager i oktober og november for å eksperimentere med klær og teknologi. Der kan vi dele erfaringer og hjelpe hverandre. Alle som deltar må ha sitt eget Adafruit Flora starter kit og eget klesplagg. Forhåndskunnskaper: Tre i nål, og interesse for teknologi. Ingen programeringserfaring nødvendig.

This entry was posted in Eventer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *