Robot-Workshop 4 september 2017

IMG_5227 IMG_20170904_165607 IMG_20170904_194010 IMG_20170904_171135 IMG_5231

Det snakkes mye i media om robotene som skal innta arbeidslivet. De gjør sitt inntog imange industrier og bransjer og teknologien utvikler seg like raskt som omtalen om dem øker. Men hva er egentlig disse robotene? Og hva gjør de? Hva er Robotic Process Automation (RPA)?

 Vertsbedrift denne gangen er AVO Consulting som holder til i N58. De er lengst fremme iNorge på bruk av digitale roboter som medarbeidere og hjelper sine kunder å ta i brukverdensledende teknologi, som RPA og AI. De er blant annet partner med Blue Prism,teknologi for å lage og styre roboter. Nå stiller de sine konsulenter til disposisjon for at du kan lære hva digitale medarbeiderefaktisk er og du får en unik mulighet til å lage din egen robotved bruk av Blue Prism!

Du trenger ingen forkunnskaper innen IT for å være med, men bør ha med egen laptop. Bli med på workshop der du får hands on erfaring i å utvikle en robot i en egen Azure cloud-løsning satt opp for Girl Geek Bergen.

AVO Consulting ble opprettet i Bergen våren 2016 og har i dag 36 ansatte fordelt på kontorer i Bergen, Oslo og Stockholm. De jobber med å bygge Nordens fremste miljø innen robotic automation og kunstig intelligens, for å kunne hjelpe bedrifter skape nye og bedre måter å arbeide på. I løpet av sin korte levetid har AVO bistått over 28 ulike organisasjoner innen flere bransjer.

Workshopen finner sted i AVO sine lokaler i Nøstegaten 58 den 4. september. 

Påmelding starter 7. august via eventbrite

AVOC logo burgunder-mørk grå copy

This entry was posted in Eventer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *