Damenes dag rett ved Vilvite med arduino og 3D printing

Girl Geek Dinners Bergen tar over Bergen Makers og Bergen Teknologi Overføring sine lokaler 11 mars fra kl 10.00 – 16.00. Lokalene er rett ved Vilvite og den dagen blir det damens dag med demo av 3D printing , arduino, elektriske bursdagskort, loddebolt og selvsagt får folk prøve! I lokalet  er det litt maskiner og verktøy. Vi får besøk fra Bodø Makerspace, Christine Tømmerbakk, drivkraft for oppstart av makerspace i Bodø kommer. Hun tar med litt småting som vi får prøve, blant annet strømførende maling. Anbefalt alder er fra 6 år (i følge med voksen) så ta med din datter og kom!

GirlgeekBergen3DPrintingBodøHortenCecilieGirlgeeksIMG_4245IMG_4254IMG_4252

This entry was posted in Eventer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *