Ny girlgeek Anita Higraff

DSC_3395

Anita Higraff tar over som webmaster for nettsidene til Girlgeek dinner Bergen. Hun jobber som leveransekoordinator for bedriftsleveranser i Nextgentel. Bakgrunnen hennes er Bachelor i informatic fra Norges informasjonteknologiske høyskole (NITH) Hun har jobbet hos en ip-telefonileverandør, Voop. Selskapet ble kjøpt av Umoe IKT og der jobbet hun i to år før hun begynte i Nextgentel og der har hun vært siden mai 2010. Anita er interessert i nettverk og nettverksteknologi og liker å strukturere, holde orden på ting. Det er bra det finnet et nettverk som Girl Geek Dinners i Bergen i følge henne, og gleder seg til å bidra mer.

 

This entry was posted in Personer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *