Lag bedre programvare med testing – møte med Vizrt

Lurer du på hvordan du kan forbedre den programvaren du har utviklet? Kanskje har du utviklet en programvare som ikke fungerer slik du ønsker. Da kan testing gi deg svarene du trenger for å utvikle og forbedre produktet ditt.

Bli med når vi møter Vizrt og får høre mer om programvaretesting som fagfelt. Her får du en introduksjon til programvaretesting som fagfelt: Hva er testing, hvem er testere, hva slags plass har testing i en moderne utviklingsprosess?

Vi starter dagen med mat og mingling kl. 17.00 og fortsetter med faglig innhold kl. 17.30.

Påmelding “Lag bedre programvare med testing”

Velkommen!

This entry was posted in Eventer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *