Magi med teknologi, Arduino

«Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic»
Arthur C. Clarke

Hverdagen har tusenvis av bittesmå datadingser som styrer og former livene våre. Mange er ganske usynlige, andre merker vi godt. Men hva om vi lagde slike selv? Bittesmå maskiner som gjorde det vi ville. Praktiske små oppgaver som slå på kaffetrakteren om morgenen, eller mer artistiske utfoldelser som kjoler som gløder når det blir mørkt?

1. September kommer Hedvig Kamp til Bergen for å vise hvordan lage slike små hjelpere, med platformen arduino. Best av alt, vi får prøve oss på dette. Vi møtes ved Sydneshaugen skole Lørdag kl 14. Vi får presentasjon og prøve frem til kl 17, da er det tid for å spise. Detaljer for spisested kommer senere. Stedet vil egne seg også for veganere.

Som alltid dekkes mat og drikke av hver enkelt. Det er ikke spiseplikt og vi setter pris på selskap fra alle som vil være med. Kurset har max 15 plasser. Påmelding nødvendig!

Påmelding via eventbrite. 

—————————————-

«Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic»
Arthur C. Clarke

1 of September Hedvig Kamp is in Bergen, and will teach us how to make tekno-magic with the arduino platform.  We meet  at sydneshaugen skole, at 14, and will keep going until 17, then it is time for food.

The presentation will be held in english. Attendees must be registered!

This entry was posted in Idéer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *