Girl Geeks Bergen 2009

Ada Lovelace Day i går var en perfekt anledning til å komme i gang med girlgeek-dinners i Bergen. Altså at kvinner med interesse for eller arbeid innen teknologi møtes for alt fra skravling og mingling, til foredrag, bedriftspresentasjoner, produktdemonstrasjoner, gjerne i blandet god mat og vin.

SE denne fine gjengen, som fikk noen timers data/geek/spill/teknologi/etc.-snakk med likesinnede kvinner i går.

Girlgeek01

Girlgeek Dinner Bergen | Likevel.net Girlgeek Dinner Bergen | en ukomplett samling

I går var første Girlgeek dinner her  i Bergen. Det var en liten haug med damer som møtte opp. Det var veldig trivelig. Jeg tok noen notater av hva de forskjellige kunne tenke seg å drive med fremmover. Spise er bra, men hva om vi kunne gjøre noe annet også?LIKEVEL.NET

This entry was posted in Eventer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *